Reebok springtouw

Reebok springtouw

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik mijn Nike springtouw. Heerlijk begon ik ermee maar het werkte niet motiverend doordat ik elke keer niet veel verder kwam dan 20 keer een rondje. Na een tijdje gaf ik het op. In de lente pakte ik het springtouw weer een paar keer op. Tijdens mijn training bij Marvin Braga moest ik me warm springen met een springtouw van Reebok en dat ging lekker.

Eenmaal thuis zocht ik het springtouw op en zag dat hij er ook in geel roze was en dat gaf nog meer de doorslag om hem te kopen. Eenmaal in huis ben ik gelijk lekker aan de slag gegaan en minimaal 1x in de sta ik nu beneden om lekker even te springen.

reebok-springtouw-1

Het springtouw is gemaakt van rubber en heeft draaiende handvatten. De draaiende handvatten zijn ideaal aangezien je daardoor veel minder je armen hoeft te bewegen en echt kan concentreren op het springen.

Ik spring nu elke keer 6 minuten helaas nog niet aan 1 stuk maar I am working on it! Ik hoop ooit zo goed te worden als Doutzen want wat ziet het er voor haar gemakkelijk uit, geen rood hoofd en geen spatje zweet te bekennen.