refuse to be defined

Refuse to be defined

Refuse to be defined by someone else’s vision of what’s possible. They will tell you anything to try to hold you back. Simply because they either want you to not achieve your goals or because they can not envision your possibilities. Only you will know what’s possible for yourself, but just when you try.

refuse

Refuse to be defined

Op mijn telefoon heb ik op mijn scherm elke keer quotes staan. Mijn huidige tekst; Refuse to be defined by someone else’s vision of what’s possible. Deze tekst komt van de totale tekst bovenaan weergegeven. Vertaalt naar het Nederlands staat er; Weiger je te laten definiëren door de visie van iemand anders op wat mogelijk is. Ze zullen je alles vertellen om te proberen je tegen te houden. Simpelweg omdat ze willen dat je je doelen niet bereikt of omdat ze je mogelijkheden niet kunnen voorstellen. Alleen jij weet wat er voor jezelf mogelijk is, maar net wanneer je het probeert.

Al een paar maanden staat deze quote op mijn achtergrond en dat vind ik fijn. Ik vind het een mooie tekst. Nog vaak genoeg laat ik me beïnvloeden door anderen om iets wel of niet te doen. Denk ik te veel na voor ik een tekst typ, een foto plaats, iets doe wat ik leuk vind om te doen. Beslissingen die ik neem omdat ik weet dat ze voor mij beter zijn laten anderen me in twijfel brengen of ik het anders moet doen. Deze tekst herinnert me eraan om te doen wat ik wil en waarvoor ik sta. Hopelijk ga ik bereiken wat ik voor ogen heb en ga ik nog vele mooie doelen maken voor mezelf.

De foto heb ik genomen op een ochtend in oktober toen de lucht mooi roze was en de maan nog zichtbaar was. Ik vind het leuk om teksten op eigen foto’s te plaatsen en zo een eigen achtergrond te creëren. Iets meer doen met alle foto’s die ik maak.