Rood met witte stippen

Rood met witte stippen

Vorige week donderdag was het een prachtige dag, de zon scheen volop en de natuur was prachtig. Zulke dagen moet ik naar buiten om foto’s te maken van de bladeren, bomen en paddenstoelen. Slenteren door het bos, een park of een tuin.

Rood met witte stippen

Dit keer koos ik voor een tuin waar ik nog nooit ben geweest, midden in Krimpen aan den IJssel. Als je het niet weet rij je er zo langs, zoals ik ook al een geruime tijd doe. De tuin is niet groot maar je kan er wel even een rondje lopen, op een door voetgangers gemaakt pad wordt je door de tuin geleid.

Tijdens mijn wandeling kwam ik van allerlei moois tegen maar het mooiste waren de paddenstoelen, ze werden steeds mooier hoe verder ik liep.

De allermooiste en tot mijn vriend beoordeeld als een echte rood met witte stippen paddenstoel is deze onderste.

Eenmaal de tuin uit liep ik naar de weg waar groen, geel, oranje en rood overheerste door een prachtige rij bomen. Die bomen schreeuwden gewoon om gefotografeerd te worden en dat moment liet ik natuurlijk niet voorbij gaan.

Rood met witte stippen

Hebben jullie nog mooie herfstfoto’s gemaakt? Laat eens een linkje achter zodat ik ook jullie foto’s kan zien en ik misschien weer wat nieuwe blogs heb om te lezen/bekijken