lights

Rotterdam by Christmas lights

Buiten wordt het eerder donker, het is somberder maar gelukkig worden overal in het land de kerstlichtjes opgehangen en ontstoken. Bij ons in het dorp hangt er al aardig wat op en worden de lichtjes in de bomen weer aangezet. In Rotterdam is de kerstboom ontstoken, is de koopgoot versierd en dat maakt op een druilige dag de stad nog mooier dan hij al is. Christmas in Rotterdam with the Christmas lights.

Natuurlijk is de markthal extra mooi versierd. Met een grote kerstboom van lichtjeswordt je begroet door een prachtig versierde markthal. Met groene kransen met verlichting en rode linten. Stap even naar binnen en bewonder de kerstsfeer voor je verder wandelt door de stad. Wandelend door de stad zie ik mooie verlichte bomen en in de verte zie ik al de koopgoot me tegemoet stralen. Grote ronde bollen met kerstballen in Rotterdam groen en lichtjes, beiden kanten van de koopgoot een grote boom versierd met ballen en lichtjes. Wanneer je de trappen afloopt grote bogen met lichtjes en dan wanneer alles nat is ziet het er nog mooier uit met de weerkaatsing van het licht.

Eén van de mooist winkels is wel de Bijenkorf met fantastisch etalages en een haag groen met lampjes. Daar wordt echt aandacht aan besteed en gezorgd dat je erheen getrokken wordt om even te kijken naar de prachtige creaties.

Kijkend over de Coolsingel zie je de verlichte bomen en in de verte het stadhuis met de kerstboom. Ik kan echt genieten van de stad met al zijn lichtjes. Helaas was het niet perfect weer om te wandelen, veel regen dus tussen de buien door heb ik er even van kunnen genieten.

Hou jij ook van deze tijd met al zijn lichtjes?