Rotterdam in de lichtjes

Rotterdam in de lichtjes

Elk jaar hangen er lichtjes in de bomen aan de Coolsingel. Staat er een boom met lichtjes voor het stadhuis. Zijn de winkels versierd. Elke keer wil ik erheen. In 2013 kwam het er niet van. Nu twee dagen voor kerst stond ik samen met mijn zus in de stad om wat foto’s te maken.

Rotterdam in de lichtjes

Achter de Laurenskerk was een optreden aan de gang met lichtjes in het water, dansers op gebouwen en op het water. Begeleid door muziek kregen we een mooie voorstelling.

Jammer genoeg begon het te regenen. Het uitzicht was prachtig. Het weer wat minder. Door de regen kon ik veel minder goed foto’s maken. Mijn fototoestel werd nat en dat vind ik niet fijn. Toch heb ik een aantal mooie foto’s kunnen maken. De Coolsingel verlicht, De bijenkorf versierd, de winkelstraat met lichtjes en de boom voor het stadhuis.

Wie liepen steeds verder en kwamen uit bij het Centraal station. Wauw wat het toch een mooi station geworden. En die boom ervoor maakte het nog mooier.

Met de metro reden we een stukje richting het water. Graag wilde ik de bruggen vast leggen. Het was alleen totaal geen geschikt weer dus dit moet zeker nog een keer in de herkansing.

Dit jaar ga ik zeker weer naar de lichtjes en dan hoop ik op beter weer zodat ik de tijd krijg om te blijven staan en veel meer en betere foto´s te maken.