Rotterdam de markthal

Rotterdam de markthal

De markthal in Rotterdam is echt super mooi. Ik ben er in één week gelijk twee keer geweest. De eerste keer kwam ik er op een maandagochtend. Samen met mijn opa ging ik er heel vroeg heen. Hij wou graag de markthal zien maar er zelf heen gaan is niet zo makkelijk. We parkeerden onder de markthal. De parkeergarage is super mooi en maakte al een indruk op me. Mooi verlicht, oude vondsten en informatie over Rotterdam in de ramen die je naar de trappen leiden. Met de roltrappen kan je naar boven en kom je midden in de markthal uit. Omdat we te vroeg waren liep ik samen met opa een rondje om de markthal heen. Toen hij open ging zijn we er doorheen gelopen. We keken onze ogen uit. Vooral het plafond bleef ons bezig houden. Allemaal verschillende beelden op het plafond.

markthal-1

De tweede keer dat ik er kwam was het vrijdagavond. In de avond is het veel mooier. De uitstraling die de markthal dan geeft is magisch. Van binnen is de sfeer erg goed, je kan er wat eten, drinken en lekker eten kopen.

Rotterdam de markthal

Ik had wel de markthal wat groter verwacht en dan vooral langer. Binnenkort ga ik er in de avond nog eens heen om gewoon lekker foto’s te maken want dat heb ik beide keren nog niet genoeg gedaan.