Rotterdam Running Crew door Ahoy

Rotterdam Running Crew door Ahoy

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor Rotterdam Running Crew. De locatie van deze keer Ahoy. Het werd een Urban Indoor trail.

Mijn derde keer dat ik deel nam aan de RRC en het is al de 16e RRC avond. De eerste twee keer ging ik alleen. Na een reactie op instagram heb ik afgesproken met een andere loper om samen te gaane. Amanda stond al op me te wachten voor Ahoy. Voordat we naar binnen gingen moest ik eerst wat foto’s maken. De voorkant was helemaal in Rotterdam Running Crew stijl.

Rotterdam Running Crew door Ahoy

We gingen naar binnen en stelden ons op bij de 3 km vlag. We deden mee met de 3 km groep omdat het een urban run, amanda haar eerste RRC run en voor mij een rustige run moest worden. Om zeven uur begonnen we aan onze warming-up. Deze warming-up werkt altijd lekker motiverend. Heel de groep doet mee en de oefeningen zijn niet moeilijk.

rrc5

We mogen als eerste groep vertrekken. We gaan Ahoy uit naar buiten. Richting de trap en naar het Zuidplein. We gaan heel Zuidplein door rennen. Wat is dit super leuk waar je normaal zo langzaam doorheen loopt gaan we nu als een trein. Als we weer bij de ingang zijn gaan we via de trappen weer naar beneden. Over het plein heen gaan we naar de ingang van Ahoy. We gaan de trappen op. Helemaal naar boven. De bovenste ring van de concertzaal en daar lopen we een rondje. Een trap naar beneden en weer een rondje, zo verder tot we beneden zijn. We gaan via buiten naar een andere hal. Even wat drinken en dan het laatste stukje nog.

rrc2

We krijgen een cooling down en dan zit onze run er alweer op. Wat was dit leuk en bijzonder. Het was ook super leuk om samen met Amanda te lopen. We gaan kijken of we de volgende run ook weer samen kunnen gaan.