Run augustus 110,6 km km wezen hardlopen

Run augustus 110,6 km km wezen hardlopen

Wat een maand geleden nog ver weg was komt nu steeds dichter bij. Er moet gelopen worden. Kilometers gemaakt worden, intervaltrainingen gedaan worden maar lukt dat allemaal. We blikken terug op de maand augustus.

In totaal liep ik in augustus 110,6 km in 14 uur en 22 minuten met 15 trainingen. Mijn langste afstand 18.04 km mijn slechtste training vond plaats op een woensdag en daardoor liep ik de volgende dag weer om mezelf te bewijzen dat ik het wel kan. Niet elke training gaat goed of lekker maar elke kilometer is weer een kilometer dichter bij mijn doel.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-9

De duurlopen
Eveline ging met me mee tijdens mijn tweede duurloop van de maand op zondag. Ik liet haar mooie plekjes zien van mijn omgeving en onderweg kletsten we enorm veel. Het is zo leuk om mooie plekjes te laten zien en dingen die je mooi vind. De reactie van haar horen was ook erg leuk en vooral omdat ik wist dat ze het leuk zou vinden en dat was dus ook zo. Eveline fietste en ik liep naast haar, hier en daar moesten we even voor en achter elkaar maar het grootste gedeelte gewoon naast elkaar en zo hebben we in 2 uur tijd 15.52 km afgelegd.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-8

De run in Breda ging niet door en ik deed deze dag niks. Totaal helemaal niks dag werd het en dat ik ook wel eens goed voor het lichaam. Zeker met de ronde van West voor de deur was het heerlijk om even niks te doen.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-7

De verste afstand deze maand was 18.04 km met erna nog 500 meter uitlopen maar toen was mijn horloge over met de batterij. Ik deed deze afstand in 2:16:23 Ik liep hem helemaal alleen. Ik twijfelde eerst mijn moeder mee te vragen maar dalijk moet ik het ook alleen doen dus schoenen aan en gaan was mijn houding. Het ging lekker tot de laatste kilometer. Bij de laatste kilometer kreeg ik een discussie met mezelf die nergens over ging. Ken je dat gevoel als je bijna thuis bent je niet meer kan of wil. Dat had ik dus en na al 17 km gelopen te hebben is dat belachelijk natuurlijk dus de laatste kilometer maakte ik gewoon af.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-1

Drie duurlopen, allemaal meer dan 15 km, ik vind het heel top van mezelf. Gisteren had er ook een duurloop gedaan moeten worden maar het werd 2x 4.5 km. Het was benauwd en warm daarom heb ik het gecombineerd met een bezoekje aan mijn ouders en weer terug.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-23

De trainingen op werkdagen
Vijf doordeweekse trainingen in plaats van negen. Niet wat ik gehoopt had maar met Gamescom en hoosbuien en onweer was er niet veel andere keuze. Gamescom duurde tot middernacht en sloopte me voor 2 dagen. Vorige week hoosbuien, onweer en vermoeidheid geen goede combinatie. De trainingen die ik deed paste ik ook aan. Ik paste ze aan voor de warmte, vermoeidheid of andere redenen. Aanpassen moet kunnen, het moet namelijk wel leuk blijven en niet een moeten training worden. Een klein beetje had ik op meer gehoopt maar goed ik ben tevreden over wat ik heb gedaan.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-6

De Ronde van West
De ronde van West was super. De sfeer was leuk, ik heb heerlijk gelopen en een prachtige tijd neergezet. Nu proberen om die tijd ook alleen voor elkaar te krijgen. De wedstrijd gaf me een paar dagen een enorme boost. Helaas was hij door andere redenen gestopt jammer genoeg want ik had nog wel even kunnen teren op deze boost. Het hele wedstrijd verslag lees je hier.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-5

Het was een maand met mooie kilometers, shit kilometers, schuurplekken, prikken van dazels, blaren op mijn tenen, hele lekkere work-outs en de nodige rust.

Run-augustus-110,6-km-km-wezen-hardlopen-3

Hoe is jouw maand gegaan?

Dank je wel Rianne en Eveline voor de super leuke foto’s want die zijn veel leuker dan die ik zelf probeer te maken. I love de foto met mij die Lekkerkerk in rent en mijn challenge om makkelijk op de blok te springen daar wordt nog aan gewerkt.