Run augustus

Run augustus

Wanneer deze post online komt is het de derde dag van augustus. Op de derde dag van augustus heb ik er al 22.36 km opzitten. Enorm lekkere kilometers. Ik ga zelfs houden van de lange afstanden. Hoe verder ik ga hoe makkelijker het lijkt te gaan.

Wat staat er allemaal op de planning voor deze maand?

De duurlopen
Volgende week zondag komt Eveline en gaat ze met mij meefietsen terwijl ik mijn duurloop doe. Dit vind ik dus echt super tof mijn duurloop zal voorbij vliegen. De derde duurloop van de maand vind plaats in Breda waar ik samen met Zélia, Saskia, Wendy, Alyssa en Christa 13 km zal gaan hardlopen. Dan staan er nog twee duurlopen op het programma een 14 km en een 17 km. De 14 km ga ik denk ik samen met mijn moeder doen, althans mama fietst dan met me mee. De 17 km weet ik nog niet hoe of wat ik daarmee ga doen maar dat zal in de loop van de maand wel goed komen.

run-augustus-1

De trainingen op werkdagen
De trainingen op werkdagen worden pittiger. Zo komt er een dag dat ik 60 minuten ga hardlopen na het werk. Dat is niet de enige training die week. Nee er zit nog een interval bij, 50 minuten hardlopen en een langzame duurloop van 17 km. En weet je wat ik heb er nog zin in ook. Soms lukt het niet na het werk, dan ben ik moe en heb ik totaal geen zin maar de meeste keren kom ik na het hardlopen weer helemaal opgeladen thuis. Mijn hoofd is leeg en de avond kan beginnen.

Een wedstrijd
Deze maand is er weer een wedstrijd en dat is de Ronde van West. Op een dinsdagavond 10 km hardlopen door Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Super leuke loop en een fijn parcours. Een wedstrijd tussendoor is ook fijn even kijken waar ik sta en wat ik kan.

Er staat dus weer een lekkere actieve maand op de planning met weer veel kilometers.