Run to the bridges 3

Run to the bridges 3

Met alweer  ongeveer 150 km op de teller ben ik dit jaar al lekker op weg. Soms denk ik ook blegh moet ik weer een rondje maar als ik dan terug kom weet ik altijd weer waarom ik het doe. Het lekkere gevoel na een rondje hardlopen, daar doe ik het voor.

Mijn eerste wedstrijd van dit jaar heb ik gelopen en dit was gelijk mijn eerste grote wedstrijd want vergeleken met Lekkerkerk, Capelle aan den IJssel en Alblasserdam mag ik het aantal mensen wel erg veel noemen. Het wennen hieraan was dat ik geen moment alleen gelopen heb en normaal had ik dat wel. Het voordeel van zoveel mensen is de sfeer, die is zoveel malen groter.

Op het moment dat ik me aan het voorbereiden was op de CPC-loop kwam de post voor de 10 km in Rotterdam binnen. Over nog geen twee weken is de start daarvan en hoop ik hier ook een mooie tijd te lopen. Het mooiste zou zijn om hem iets sneller te lopen dan in Den Haag maar mocht het niet lukken is het niet erg het aller belangrijkste is het genieten. Genieten van de Run, de locatie, de omgeving het hele gebeuren. En als ik geniet loop ik zoiezo fijner dus een goede tijd komt er dan altijd wel uit.

De foto hierboven is voor mij de CPC samengevat: Blijdschap, overwinning en een happy face zoals het hoort na een run.

Een week na de CPC ben ik begonnen om me voor te gaan bereiden op de 15 km. Dit wil ik doen door elke keer mijn trainingen iets langer te maken maar ook zal ik tussendoor intervallen doen of een lekker ontspannen run van 30 minuten. In juni hoop ik mijn eerste 15 km te lopen en wie weet wel eerder maar juni vind ik wel een mooi streven en uiteindelijk hoef ik hem in december pas te lopen als wedstrijd dus nog genoeg tijd om me dan op mijn tijd te concentreren.

Voor deze maand staat de 10 km in Rotterdam op de planning en lekker blijven trainen. Hoe het is gegaan tijdens de 10 km in Rotterdam lezen jullie snel.