Run to the bridges 6

Run to the bridges 6

Op de helft van Run to the bridges, nog 4 km tot ik die 15 km bereik. 5 maanden om er 4 km bij te lopen moet gaan lukken lijkt mij. Deze maand heb ik flink getraind en een week wat rustiger gedaan door veel werken. Kijk je mee hoe deze maand verliep.

De eerste dag van de maand begon lekker met een 10 km run tijdens de Ladies Run. Lekker kan ik beter anders zeggen ik ging hem op mijn gemak lopen omdat de spierpijn van de hemelvaartsdagloop er nog inzat. De Ladies run was wel erg leuk en heb ik genoten van de roze stoet die voor me liep. Lees mijn hele verslag hier. De dag erna ging ik uitwandelen in Antwerpen Zoo en in de avond lekker Body Balance.

Dinsdag stond ik klaar voor mijn personal training, ik heb genoten van deze training door Marvin Braga en heb ook een aantal nieuwe workouts geleerd en een nieuw springtouw aangeschaft, je leest er hier meer over. Pas een vrijdag trok ik mijn hardloopschoenen weer aan en dit om een korte 2 km te doen op mijn nieuwe nike schoentjes en in mijn nieuwe outfit. De volgende dag liep ik er een kilometer bij en ook op zondag snoepte ik er weer een kilometer bij. Die 4 km waren eigenlijk om wakker te worden want na een krappe nacht van 3 uurtjes ging mijn klok in mijn hoofd alweer af. Erna was ik lekker wakker, dat konden viel anderen van die avond niet zeggen.

Toen kwam een rustige week want na de vakantie kon ik op mijn werk gelijk aan de bak. Overwerken en zelfs het weekend kon ik doorgaan. Op woensdag deed ik wel een kleine run want ik wou de net binnengekomen schoenen testen. Ik was wel blij dat ik niet verder ging want ik was best moe. Ik deed deze week wel een aantal yoga filmpjes en mijn body balance les van zaterdag deed ik lekker ook.

Naast mijn hardlooprondjes voeg ik er nu ook minuutjes touwtje springen en traplopen aan toe. Het touwtje springen is goed om warm te worden maar ook voor mijn conditie. Het traplopen is alvast voor de training voor de kuip run. Naast deze trainingen moet ik binnenkort ook weer gaan fietsen want in september ga ik samen met mijn zus de leontien ladies ride doen. We gaan voor de 35 km, een mooie afstand en niet te gek. Naar mijn werk is het 11 km dus ga ik dit in de ochtend en avond een paar keer per week fietsen.

Ik deed afgelopen maand veel leuke sportieve aankoopjes. Ik kocht twee paar nieuwe schoenen, een springtouw, een kort broekje, super vrolijke sokken, een petje, sportbh’s, shirts en een super goedkope bidon houder bij de action vandaan.

Deze week ga ik nog lekker lopen en sporten en zit ik als het goed is vandaag al op mijn fiets naar mijn werk. Zoiezo erg makkelijk voor vanavond want dan sta ik niet in de file en ben ik zeker op tijd voor de wedstrijd.