Run december

Run december

December, de maand met de kortste dag van het jaar (wat betreft het licht natuurlijk), de maand met de lichtjes, de maand van lekker eten en genieten, het jaar afsluiten en de maand van de Bruggenloop. Wat gaat deze maand aan activiteiten brengen en hoe ga ik verder bouwen naar een stevige basis.

De Bruggenloop, de loop van het jaar en dat terwijl ik hem nog maar één keer heb gelopen en zeiknat geregend ben. Het is de afsluiter van het jaar, de run met de mooie lichtjes, de bruggen, de sfeer, echt compleet. Mijn startnummer komt ergens deze of volgende week binnen. Mijn startnummer zal ik niet dragen. De loop die ik niet wil cancelen maar toch heb gedaan. Ik zal de Bruggenloop niet gaan lopen omdat ik eerst goed genoeg aangesterkt wil zijn en ik voel dat ik nog niet sterk genoeg ben om de strijd met de bruggen aan te gaan. Mijn startnummer ga ik ophangen ter motivatie, motivatie om volgend jaar daar wel te staan en te genieten. Ik ben er wel bij tijdens de Bruggenloop want ik heb me aangemeld als vrijwilliger. Ik hoop dat ik er mag staan om de medailles uit te reiken maar waar ik ook neergezet wordt ik zal er zijn om jullie aan te moedigen en te begeleiden. Ik ga de andere kant bekijken en doen wat anderen voor mij al meer dan 20 keer hebben gedaan.

Run-december-1

De maand december ga ik proberen meer te trainen, de afstand te verlengen en daardoor terug te komen in het ritme. Gelukkig ben ik ook een aantal dagen vrij in december zo heb ik meer rust om te hardlopen en ben ik niet gebonden om heel december doordeweeks in de avond uren te gaan hardlopen. De oefeningen van de fysio moet ik consequent blijven doen, de laatste week van november is het een beetje versloft door de drukte en moeheid dus ik wil hier strikt in gaan worden. Als het maar drie oefeningen zijn elk drie keer dan is het al goed het hoeven niet alle oefeningen te zijn maar wel iets.

Zie ik jouw bij de Bruggenloop?