Run september

Run september

September, de laatste maand voor de halve marathon. De laatste kansen en dan moet het gebeuren. Ik vind het spannend maar nog steeds erg leuk. Natuurlijk zijn er dagen dat ik geen zin heb, liever op de bank hang dan buiten loop maar buiten lopen heeft nog steeds mijn voorkeur de meeste keren gelukkig.

Duurlopen
Door twee wedstrijdweekenden gaan de duurlopen minder makkelijk in te plannen worden ze moeten in de overgebleven weekenden gelopen worden. Graag wil ik nog de 18, 19 en 20 km aantikken in deze maand. Ik hoop dan ook dat her weer een beetje gaat meewerken want zo benauwd als afgelopen zondag hoeft van mij niet. Ik ben dan niet vooruit te branden of ik ga veel te snel wat ik niet vol hou.

Doordeweekse trainingen
Minimaal 1x hardlopen moet lukken doordeweeks. Het liefst 2x maar ik lig de drempel laag omdat werken en andere dingen ook hun invloed hebben op deze trainingen en het kunnen ervan. Dit was vooral vorige week goed te zien toen ik 2x naar de sportschool ging en niet gelopen heb op een werkdag.

Sportschool
Ik wil gemakkelijk 10x op de box kunnen springen en weer 6 minuten kunnen touwtje springen. Ik ben hier lekker met Rianne mee bezig op vrijdag en dan staan we lekker buiten en trainen we met allerlei leuke attributen.

Wedstrijden
Twee weekenden achter elkaar staan er wedstrijden op de planning. De ronde van Nedstaal 10 km, De Leontien Ladies run 10 km en de Leontien Ladies ride 35 km. Ik heb erg veel zin in deze runs en ride. Weet je wat leuk is aan de Leontien Ladies Ride Rianne en mama fietsen mee!! Ja mama gaat dit jaar ook mee echt super leuk en we gaan lekker fietsen met ze drieën.

Ik hoop dat het een fijne maand wordt met een goede laatste voorbereiding zodat ik over een maand zelfverzekerd aan de start sta van de halve marathon