Running Girls

Running Girls

Afspreken met meiden die je kent via de digitale weg is spannend en toch heb ik het gedaan. Met sommige meiden had ik al meer dan een jaar contact en soms zelfs elke dag. Via onze blogs, twitter, facebook en zelfs whatsup en sms. Dit was de eerste keer maar zeker niet de laatste Running Girls.

9 meiden die 1 ding gemeen hebben; Hardlopen! Dat resulteerde in een super leuke en motiverende middag. Samen gaan we hardlopen tijdens de CPC van Den haag, iedereen zijn eigen snelheid en afstand maar van te voren staan we niet meer alleen te wachten tot het startsein gaat. Het is veel gezelliger er samen te staan dan helemaal alleen. Helaas wonen we te ver van elkaar vandaan om vaak te meeten of samen te trainen maar wedstrijden gaan we zoveel mogelijk samen lopen. Zélia en ik hebben vorige maand ons samen ingeschreven voor de 10 km in Rotterdam tijdens de Marathon en Jessica en ik willen de bruggenloop in december 2014 samen doen.

 Running Girls

Zélia, Eveline, Tineke, Alyssa, Petra, Leonie, Niki en Jessica bedankt voor de leuke middag en we zien elkaar weer snel!

Van Zélia kregen we ook nog wat leuke dingen waaronder lichtgevende veters waar ik heel blij mee ben en al mee gelopen heb. Just keep running