Samsung Galaxy SIII Hoesje

In oktober kreeg ik mijn nieuwe Samsung Galaxy SIII. De telefoon is erg glad dus hij glijd zo uit mijn handen, gelukkig hadden we voor tijdelijk nog een zwart simpel hoesje maar ik wou natuurlijk iets leukers. Helaas vond ik hier overal hoesjes voor de iphone en dat is niet wat ik zocht. Gelukkig denken ze in Barcelona anders want daar hingen bijna alle merken naast elkaar. Ik zag veel leuke hoesjes hangen, zwart met een bril, een beertje, een piano, Lego, gewone witte of met bolletjes erop enorm veel keus.

Maar allemaal waren ze het net niet. Tot ik hem toch zag daar helemaal boven zag ik in een stevig doosje een leuke. Dat moest hem worden, die zou perfect zijn. Een camerahoesje. Hoe toepasselijker kan je hem hebben. Zwart met wit en ook nog eens voor mijn telefoon. Ik was helemaal blij en ben er nog steeds erg blij mee. Pas bij thuiskomt zag ik dat je de lens ook kunt uittrekken.