we read

Scheurkalender 2021 – De eerste zin – This is how we read

Vroeger vond ik het heerlijk om een agenda uit te zoeken. De eerste bladzijde die ik beschrijf maar dat is minder geworden. Ze liggen weer in de winkel en natuurlijk ga ik dan even kijken wat er allemaal is. Naast agenda’s liggen er kalenders in verschillende maten. Altijd kijk ik wel even bij de scheurkalenders maar zelf heb ik nog nooit en scheurkalender gehad. Tot nu. Ik heb de scheurkalender van This is how we read.

De eerste zin

Begin elke dag met een prikkelende leestip. Begint elk meesterwerk soms niet met een eerste zin? This Is How We Read serveert je dagelijks de openingszin van een grappig/ontroerend/meeslepend/ (vul zelf 91 adjectieven aan) BOEK! Gekruid met achtergrondinfo en luchtige weetjes – zo weet je in een oogopslag of een boek (n)iets voor jou is. Want met veel boeken en weinig tijd moet je vooral goed kunnen kiezen. En dat gaat lukken in 2022!

we read

Barbara De Munnynck, Katrien Elen, Eveline Janssens en Kurt Van Gasse van THIS IS HOW WE READ verrassen op hun blog zelfs verstokte leesbeesten met tips voor binnen- en buitenlands talent, kinderliteratuur, strips, kookboeken en meer. Nu zijn hun tips 365 verschenen in een scheurkalender.

we read

Eigenlijk kan ik niet wachten om te beginnen in de kalender maar toch wacht ik. Een paar data heb ik even gespiekt. Natuurlijk mijn verjaardag. Mijn verjaardag ziet er zo uit; bovenaan de dag, groot de datum, eronder de maand en dan de eerste zin van Fun Home van Alison Bechdel.

we read

Ik vind dit echt super leuk om op deze manier nieuwe boeken te leren kennen. Elke dag verrast te worden met een nieuw boek voor mij of herinnerd te worden aan een boek die ik gelezen heb.

Wil jij elke dag een boekentip? Of een cadeau voor een boekenwurm? Dan kan je deze Scheurkalender van This is how we read kopen bij bol.com voor €15,00. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan New Book Collective / Uitgeverij pelckmans