Share a coke

Share a coke

Coca Cola had vorig jaar al de flesjes met namen maar niet iedereen zijn naam stond erbij. Wij hebben de flesjes met onze naam uit Nederland, blikjes met onze naam uit Italië en een Nederlands blikje. Toch ontbreekt er dan wat want er staan zat glazenflesjes tussen mijn collectie. Glazenflesjes van designers, klassiekers en een herinneringsflesje. Geen glazenflesje met een naam.

Gelukkig is daar de actie van dit jaar. Share a coke heeft dit jaar flesjes met namen, flessen met bro, sis, mama, papa, princess, enzovoorts en glazenflesjes die je kan bestellen of winnen. Winnen kan je ze door de code die in de dop staat in te voeren. Met ongeveer 2 flessen per dag zou je wel denken dat ik er een aantal kon bestellen. Helaas was dat niet waar en kon ik pas bestellen bij de doos. De doos waar twee flesjes inzitten en waar de codes te vinden zijn in de 4-pack en 6-pack die de Albert Heijn verkoopt.

Eindelijk bestelde ik onze flesjes. De doos waarin ze zitten is echt mooi, tussen onze flesjes in staat een tekst en op de flesjes onze namen. Een mooie doos die aan onze collectie toegevoegd kan worden.

Het grappige is dat een week nadat ik mijn doos had 3 codes invoerde en alle drie de codes gaven mij een gratis flesje. Ik ga die drie flesjes weggeven aan de personen wiens namen ik heb gekozen.