Shoot: Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Shoot: Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Na een drukke periode een vrije zondag hebben is lekker. Gewoon ontspannen beginnen in de sportschool en dan erna richting huis rijden met de gedachte om lekker op de bank wat series te gaan kijken een boekje te lezen en een beetje achter de computer zitten om eindelijk alle foto’s een beetje te ordenen. Buiten is het prachtig en daardoor wijzig ik mijn planning. Ik bel mijn ouders op en twee uur later staan we in het Loetbos. Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Shoot: Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Bijna een jaar na afgifte van een cadeaubon krijgen ze hun photoshoot. In het bos waar ook hun trouwfoto´s zijn genomen gaan we wandelen en foto’s maken. Het weer was goed, soms iets te veel wind of een te felle zon maar de foto´s zijn gelukt.

Shoot: Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Een lastig punt waar ik mee moest werken was mijn vader zijn bril. De bril heeft glazen die meekleuren, dus met veel zon worden zijn glazen erg donker en met fotograferen werkt dat niet mee. Op sommige foto’s waren zijn ogen nog geen eens te zien. Wie hier tips voor heeft is meer dan welkom om ze te delen.

Shoot: Eindelijk mijn ouders voor mijn lens

Er resteert mij nu nog twee dingen en dat is een keuze maken tussen alle foto’s want één foto gaat worden afgedrukt. De tweede keuze wordt het materiaal waar het op gaat komen.