Short walk lovely pictures

Short walk lovely pictures

Korte wandelingen kunnen soms al zo fijn zijn. Onderweg kom ik in een kwartier wandelen soms wel meer tegen dan wanneer ik een uur onderweg ben. Zo ook tijdens een wandeling in februari. Tussen het groene gras kwamen de bloemetjes al omhoog. Mooie paarse bloemetjes maar ook gele en sneeuwklokjes. De natuur veranderd en wordt weer vrolijk.

De lente komt er langzaam aan en we zien het al aan de natuur die zich kleurrijker maakt. Ik hou ervan die kleine bloemetjes te zoeken en te zien. Vast te leggen met mijn camera op een manier dat er overkomt wat ik zie. Hieronder een aantal foto’s van een korte wandeling die ik maakte. Short walk lovely pictures.

Short walk lovely pictures

Short walk lovely pictures

Short walk lovely pictures

Short walk lovely pictures

Short walk lovely pictures

Bewaren