Skyline Run Girls love 2 Run Rotterdam

Skyline Run Girls love 2 Run Rotterdam

Wat doe je als je negen jaar samen bent met je vriend…… Juist. Hardlopen natuurlijk! Afgelopen maandag was ons jubileum en gelukkig vinden wij het belangrijker dat je er elke dag voor elkaar bent en niet alleen die dag. Natuurlijk had ik wat leuks voor hem gemaakt. Mijn cadeautje voor mezelf die dag was de Skyline Run met Girls love 2 Run Rotterdam.

Skyline Run Girls love 2 Run Rotterdam

De eerste run van Girls love 2 Run Rotterdam was me goed bevallen. Of ik een tweede mee zou doen wist ik nog niet zeker. Het moment dat ik de locatie zag was ik verkocht. Klik ik doe mee! Het inntel Hotel in Rotterdam was onze start locatie. Niet zomaar de lobby, nee de 16e etage. Samen met Wendy zou ik weer meelopen aan deze run. Helaas kon Wendy vanwege de sneeuw in haar woonplaats niet komen. Ik vond het jammer maar was gelukkig niet lang alleen. Lianne (selfhelphipster) kwam naar me toe en we besloten samen met haar collega de warming up en de loop te doen.


Even terug naar de 16e etage. Wanneer ik langs het inntel hotel reed of van de Erasmusbrug afliep heb ik me vaak genoeg afgevraagd hoe het er daar boven uit zou zien. Je moet het eigenlijk een keer gaan bekijken. Wat een uitzicht. Voor me de Erasmusbrug, naast me water, straten, lichtjes. Een enorm uitzicht waar ik uren naar zou kunnen kijken.

Op de 16e kregen we een warming-up. Nou warm werd het zeker. Omdat we binnen stonden waren we zo warm. Na de warming up mochten we met de trappen naar beneden.

Onderaan de Erasmusbrug verzamelden we voordat we met ons rondje van 5 km van start gingen. Ik startte best vooraan. Naast me kwam Sandra lopen die er de eerste keer ook bij was. Al kletsend liepen we onze eerste 1,5 km samen. Tot op de Willemsbrug hield ik het snelle tempo bij maar merkte toch dat het zwaar werd. We liepen rond de 5:20 per kilometer. We maakten een rondje over het Noordereiland en via de kop van zuid naar de Erasmusbrug. Via de trap gingen we de brug af en stond er alweer een enthousiaste trainer klaar om ons een cooling down te geven.

Onze run zat erop. Met een drankje vita coco liepen we terug naar het hotel. Even nog het mooie uitzicht bekijken voordat we weer richting de metro konden. We hadden meegedaan aan het snelle 5 km rondje ipv de rustige. Wel heel logisch achteraf met het tempo. Top was dat er nu drie verschillende groepen waren. 3,5 km, normale 5 km en een snelle 5 km.

De volgende run is op 2 maart, ik ben benieuwd wat de meiden dan weer voor route verzinnen.

Foto’s zijn via de facebook pagina van Girls love 2 run Rotterdam