Sneak peak Glow Eindhoven

Sneak peak Glow Eindhoven

Afgelopen weekend was ik in Eindhoven. Alweer Eindhoven? Nee, eindelijk Eindhoven! Eindelijk na drie jaar ben ik naar Glow geweest. Eindhoven stond voor de tiende maal in het teken van lichtkunst, een jubileum dus. GLOW pakte uit met bijzondere lichtprojecten in het thema Natuur & Architectuur. Een thema waarin de oervorm van licht te zien waren. Vandaag wil ik met de sneak peak glow Eindhoven jullie al een paar foto’s laten zien.

In de sneak peak laat ik jullie alvast vier foto’s zien van Glow. De aller bovenste is van een afstand en de dichtbij foto’s die zijn echt fantastisch. In het echt was het sprookjesachtig. Als het niet had geregend had ik er uren kunnen blijven staan. De foto’s hieronder zijn twee keer een detail en een overzicht foto.

Sneak peak - Glow Eindhoven

Sneak peak - Glow Eindhoven

Sneak peak - Glow Eindhoven

Zondag zal er een uitgebreide blogpost verschijnen met veel meer foto’s en tekst.