love

Sneeuw love or hate

Sneeuw is voor mij een haat liefde relatie. Love or hate it nou ik doe het beiden. Ja dat is heel vreemd maar van sneeuw kan je echt houden en tegelijkertijd een hekel aan hebben.

Love

Sneeuw is zo mooi, het maakt de sombere winterlandschappen zo veel mooier. Waar het normaal kaal en bruin is ligt er een laag witte sneeuw. Niemand heeft er een voetstap op gezet het is een egaal deken wat zich over het landschap uitstrekt. Tijdens het hardlopen zijn deze mooie witte uitzichten genieten. Vanuit huis kan ik niet veel zien, behalve de straat en een paar bomen die wat wit geworden zijn. Wandel ik een klein stukje kom ik allemaal leuke dingen tegen die bedekt zijn met een wit laagje.

Hate

What you Love can turn in to Hate. Ja en zo is het bij mij met sneeuw. Ik vind het prachtig als ik ernaar kan kijken. Als ik niks meer hoef te doen en gewoon thuis ben. Wanneer er niks specifieks op mijn hardloopschema ligt. Wanneer het mij niet uitkomt heb ik een hekel aan sneeuw. Het hardlopen gaat echt veel zwaarder, het is hard werken en dat op een rustig tempo. Auto rijden met de sneeuw, drama, de meeste mensen zien niks en onnodig opzoeken daar doen we niet aan. Plannen die gemaakt zijn worden geschrapt en we blijven thuis.

Love or Hate it! Wanneer de liefde er even niet is weet ik deze gelukkig wel weer te creëren. Hoe? Door mijn camera te pakken en ermee op pad te gaan op zoek naar mooie dingen. En mooie dingen ben ik rondom mijn huis zeker tegen gekomen. Jammer dat we niet zo’n spannend dorp hebben en mooie laantjes maar het gaf me wel weer wat leuks.

 Wanneer ik dan weer een rondje ben wezen wandelen in het winterlandschap dan weet ik weer hoe mooi het is die sneeuw.

Herken jij je in mijn haat liefde verhouding?

Bewaren