Snow on saturday

Snow on saturday

Sneeuw vind ik geweldig op dagen dat ik vrij ben. Heerlijk lopen in de sneeuw, mooie foto´s maken en genieten van de stilte. Op een of andere manier is het veel stiller als er sneeuw gevallen is. Alle geluiden worden gedempt en je kan genieten.

Snow on saturday

Na de kerst viel de sneeuw naar beneden en het bleef maar vallen. Ik trok mijn kleding aan en een stel laarzen en ik ging op pad. De sneeuw bleef vallen. Helaas waaide het ook enorm hard en was het moeilijk foto´s te maken van de mooie takken met sneeuw en ijs. Toch heb ik een aantal mooie foto´s gemaakt.

Het bijzondere aan het weer en dat maakt het weer zo mooi om foto’s met sneeuw/ijs te maken. In december al bloesem aan de bomen hebben is heel vreemd want het was altijd rond Koninginnedag. Nu komen de knopjes in december al door en krijg je onderstaande beelden. Bloesem met ijs.

 Bij de haven lagen een paar oude boten, de sfeer met het sneeuw maakt het een mooi plaatje. En je ziet ook de sneeuw die blijft vallen.

soms loop je langs dingen heen die heel gewoon zijn. In combinatie met sneeuw zien ze er toch heel anders uit. Het hekje links is normaal een hekje nu is hij prachtig met het laagje sneeuw. De kerkklokken zijn normaal een beetje oud en nu maken ze een mooi plaatje.

 Ik heb iets met lantarenpalen en dan vooral de niet gewone maar de bijzondere. Hier twee bijzondere verlichtingen, besneeuwt.

Voor onze deur staat een beeld. De sneeuw viel er zo prachtig op zoals je hier ziet dat ik het niet kon laten er een foto van te maken. Normaal vind ik het maar een lelijk ding maar de sneeuw maakt het veel mooier.

Kunnen jullie ook zo genieten van sneeuw?