jackson

Sophie Jackson – Samen

Met Stuk van jou maakte ik kennis met Sophie Jackson en New-Adult boeken, Stil van jou volgde en daar genoot ik enorm van. Na deze beide boeken kwamen er twee novelles Altijd samen en Eeuwig samen. Deze kon je alleen lezen als e-book maar nu zijn ze verzameld in Samen en te koop als boek. Waar ik verder wilde lezen kon ik nu verder lezen en dat was echt wel ontzettend leuk.

Twee sexy New Adult-verhalen van de Britse Sophie Jackson zijn gebundeld in Samen: Altijd samen en Eeuwig samen. Is daar een verschil tussen dan, ‘altijd’ en ‘eeuwig’? Als het aan hoofdpersonen Kat en Carter ligt niet. Die twee zijn al sinds Stuk van jou onafscheidelijk. Maar een leven opbouwen met z’n tweeën is niet eenvoudig, hoe leuk je elkaar ook vindt. De novelles in deze bundel geven een lief en realistisch inkijkje in hoe hun relatie zich ontwikkelt. Sophie Jackson is bekend van Stuk van jou, Stil van jou en Van jou.

Dat de twee delen alleen als e-book te lezen waren vond ik echt heel jammer, ik lees niet graag digitaal en mijn serie is dan ook niet compleet zonder dit deel. Dat het nu als boek kwam daar was ik dus enorm blij mee. Het is een dun boekje met twee delen. Het deel wat zich afspeelt na Stuk van jou en het deel wat zich afspeelt na Stil van jou. Beide delen moet je wel eerst gelezen hebben vooral Stuk van jou want over de twee hoofdpersonen Kat en Carter gaat dit boek. Tijdens het lezen ben ik weer helemaal terug in hun wereld en ik lees de twee delen ook binnen no-time uit. Weer een lach op mijn gezicht tijdens het lezen. Het deel Kat en Carter is met Samen compleet. We weten nu waar ze samen staan en hoe het verder gaat.

Ik kan niet wachten tot september tot Van jou gaat verschijnen en ik weer tegen de 300 pagina’s mag gaan genieten. Het volgende verhaallijn uitgewerkt zien worden want er zijn nog meer boys in deze boeken waar ik meer van wil weten.

Wanneer jij ook gek bent van de boeken van Sophie Jackson is dit echt een enorme aanrader om te lezen en voor € 8,99 bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Zomer & Keuning