sosha

Sosha Davis – Schilder de sterren

Creatief ben ik, alleen vind ik het soms heel lastig om op papier te krijgen wat ik in mij hoofd voor me zie. Op social media zie ik zo veel mooie creaties en dan denk ik dat wil ik ook kunnen. Ik volg de stappen via video’s maar met een boek erbij kan je nog rustiger en gefocust aan de slag gaan. Dit deed ik met Schilder de sterren van Sosha Davis.

Aan de slag samen met Sosha Davis

Wat ik prachtig vind om te zien zijn de creaties met wolken, sterren en luchten. De timelaps die mensen ervan maken als ze deze aan het maken zijn dan ben ik gefascineerd. Wanneer ik zelf aan de slag ga komt het er niet uit wat ik zie. Dus ik moet aan de slag en oefenen om wel mooie dingen te kunnen creëren. Van sprankelende melkwegstelsels en nachtelijke sterrenhemels tot surrealistische wolken en kleurrijke planeten: de betoverende aquarellen in ‘Schilder de sterren’ helpen je de pracht van de ruimte op unieke wijze vast te leggen. Instagramfenomeen Sosha Davis haalt al lange tijd inspiratie en creativiteit uit alles wat kosmisch is, en nu deelt ze haar favoriete projecten met jou. Ik ging dus samen met Sosha Davis aan de slag.

sosha

Dit boek is perfect voor zowel beginners die de basis van het aquarelleren onder de knie willen krijgen, als voor meer ervaren kunstenaars die op zoek zijn naar verdieping of een nieuw onderwerp. Met behulp van de goed te volgen stap-voor-stapinstructies en tips en technieken van Sosha krijg je de schitterende landschappen met kleurrijke melkwegstelsels, spiraalnevels en glinsterende sterrenluchten snel in de vingers. Je maakt unieke kunstwerken en ontdekt gaandeweg je eigen stijl. Deze verzameling buitenwereldse schilderingen is je nieuwe bron voor rustgevende, inspirerende en beslist indrukwekkende aquarelkunst. De prachtige projecten in dit boek weerspiegelen het universum in al haar majestueuze glorie en zijn perfect om op te hangen of om aan iemand cadeau te geven.

Goede en duidelijke uitleg met voorbeelden

Schilder de sterren begint met een inleiding, de benodigdheden, technieken en verfmengsels maar niet heel lang want al snel ga je aan de slag. Terwijl je aan de slag gaat krijg je uitleg hoe je moet werken. Stap voor stap ga je aan de slag en wordt er goed uitgelegd wat je gaat doen. Overal zijn stappen geschreven maar ook laten zien wat haar volgende stappen zijn zodat je het goed kan volgen. Dit boek is heel uitgebreid en goed te volgen. Natuurlijk gaat niet alles gelijk goed want ik ben ongeduldig en ben dus ook al overnieuw en weer overnieuw begonnen maar daarna kwam er een mooie creatie uit.

sosha

Als een echte boekenwurm ben ik aan de slag gegaan met de boekenleggers. Dit keer niet voor mezelf want ik heb ze cadeau gedaan aan twee mensen die ook van lezen houden en jarig waren, zo had ik een mooi persoonlijk cadeau wat heel goed ontvangen werd.

Sossha Davis is de aquarelkunstenaar achter het populaire Instagramaccount Sosha Creates. Ze geeft ook aquarellessen op haar YouTubekanaal. Maar ik ga nog vaak aan de slag met dit boek Schilder de sterren. Wil jij ook leren hoe je deze mooie creaties maakt dan kan ik je dit boek echt aanbevelen. Schilder de sterren is voor € 19,99 te koop bij bol.com. (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC