Spring is everywhere

Spring is everywhere

Februari en overal staan de bomen in bloei, komen er jonge blaadjes aan de bomen, verschijnen er kleine bloemetjes in de takken. Wat vind ik het heerlijk, geen enorme kou, geen gladheid maar lentegevoel. Begrijp me niet verkeerd ik hou van sneeuw maar dan 1 week en dan zo’n partij dat je niet naar je werk kan en je heerlijk erin kunt wandelen en foto’s maken dan vind ik het leuk.

Ik geniet ervan om van de jonge bloemetjes foto’s te maken en dat doe ik dan ook.

In veel dingen die ik tijdens mijn wandelingen tegenkom zie ik wat moois, sommige wandelingen duren maar 10 minuten anderen veel langer. In een klein rondje om mijn huis kan ik soms al veel moois vinden. De foto hierboven en hieronder staan een aantal stappen bij mijn huis vandaan in de tuin van de kerk. Soms hoef je niet ver om iets moois te zien en te fotograferen.

Loop ik dan een stukje verder richting het winkelcentrum, is het eigenlijk een bende. Ons winkelcentrum is niet mooi, het is oud en saai, gelukkig komt daar momenteel veel verandering in en als ik dan naar bovenkijk kom ik dit mooie plaatje tegen.

Sommige dagen kan ik heel tevredene zijn met  deze foto’s en ben ik klaar met fotograferen maar de dag dat ik deze foto’s maakte wou ik meer. Ik stapte in mijn auto en reed zo’n kleine 10 minuten verder het industrieterrein op en richting de aanlegplaats van de fast ferry. Uitzicht op Rotterdam, een klein minitreinrail stationnetje, bloesem en andere mooie dingen.

Spring is everywhere

Fijne week allemaal!