Sticker lover

Sticker lover

Van de week hadden we een verjaardag. Een meisje van 12, geen idee wat je daarvoor koopt dus even gevraagd. Op haar verlanglijstje stond de Masha planner in roze/goud. Een planner die er mooi uitziet maar alleen de planner geven vond ik zo saai en bij een planner horen veel stickers want ik ben een echte sticker lover. Met een aantal velletjes stickers, pennen en markers was het cadeau klaar. Bij het geven van het cadeau was het enthousiasme op mijn pakketje heerlijk om te zien en tof om te horen hoe erg ze ook van stickers en stiften houd. 

Mini me Sticker lover

Van jongs af aan vind ik stickers al super leuk. Het waren toen zeker de Disneystickers waar ik gek op was. Toch vond ik het altijd zonde om ze te gebruiken. Natuurlijk deed ik ze wel gebruiken maar wel als ik er goed over nagedacht had waar de stickers moesten komen. Als ze eenmaal opgeplakt zitten kan je ze niet meer verplaatsen. Je pagina gaat kapot en de sticker plakt niet meer zoals ik wil.

Bijna zevenendertig en ik hou nog steeds of zelfs meer van notitieboekjes en stickers. Mijn liefde hiervoor is alleen maar gegroeid. Lettend op het papier, het gevoel, de kleuren. Overal let ik op als ik wat toevoeg aan mijn collectie. Of ik alles gebruik? Nee sommige liggen er al jaren en hebben nog niet de plek gevonden in een journal maar dat maakt niet uit ik heb ze al. Van mijn zus en vriendin heb ik ook stickers gehad omdat ze me goed kennen dat ik dat zo tof vind. Het cadeau voor een 12 jarig meisje samenstellen toen ik wist dat ze een planner wilde was nog leuker omdat ik gewoon alles zelf ook zo leuk vond en dan de reactie zien bij het krijgen. Dan zie ik even een mini versie van mezelf.

Sticker lover – Het ultieme stickerboek voor elk journal

Mus creatief blijft met de jaren door ontwikkelen en wanneer ik denk dit seizoen is echt te top volgt er een betere en dit keer kwamen er zo veel mooie dingen uit. Een doosje vol mooie momenten, een prachtig kleurboek, Vakantie doeboeken maar ook een stickerboek vol met stickers. Het is echt een boekje met een softcover kaft en een elastieken band om je stickerboek weer dicht te doen. Details als een elastiek is fijn dit maakt dat er niet zomaar wat is samengesteld maar echt zorg aan besteed is van het ontwerp van de stickers tot het boekje zelf.

Je journal neem je meestal mee zodat wanneer het nodig is je dingen kan noteren. Sticker lover heeft een fijn formaat zodat je het gemakkelijk bij je journal in je tas kan steken. 21,2 x 15,5 x 1,8 cm perfect om mee te nemen en waar je wilt te kijken welke sticker je nodig hebt bij wat je noteert in je journal.

Diversiteit aan stickers

Met 75 pagina’s heb je een diversiteit aan stickers. Stickers om te plannen, van planten, symbolen, sokken, dieren, quotes, seizoenen en nog zo veel meer. Elke keer als ik erdoorheen blader wordt ik gelukkig. Ik kan gewoon lekker bladeren en genieten van het zien van de stickers. Mijn journals gaan echt goed gevuld worden komende tijd en sommige stickers zullen blijven liggen voor het juiste moment. Wie weet geef ik een aantal stickers nog weg aan een mede sticker lover want delen is liefde en zeker als ik de stickers niet zelf ga gebruiken.

Stickers zijn o zo fijn. Ze zijn enorm veelzijdig: ze benadrukken iets belangrijkst. Ze geven structuur. Ze zijn de finishing touch. Of juist het begin van een pagina. En je kunt ze voor alle soorten journals gebruiken. Daarom is er nu ‘Sticker Lover‘. Alle stickers die je ooit nodig zou kunnen hebben, gebundeld in een boek en voor € 15,99 verkrijgbaar bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.).

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus