Strabrechtse

Strabrechtse heide een wandeling van 4 km

In november was ik met mijn ouders en zus in Geldrop. We wilden de zondag een wandeling maken. Op aanraden van Eveline zijn we naar de Strabrechtse heide gegaan. De Strabrechtse Heide is een natuurgebied van ca. 1500 ha. Wij hebben hiervan maar 4 km gezien.

Toen we bij de heide aankwamen kozen we ervoor om de 4 km route te volgen. Heel handig door middel van paaltjes volg je de route en bij een afslag kijk je welke kant je route opgaat. Het is een prachtige route met heel veel open gebied. Het is er enorm stil en dat is echt heerlijk. Ik kijk er echt mijn ogen uit hoe open en groot het er is. Ik had er denk ik wel uren kunnen lopen en genieten van de stilte. Onderweg hebben we veel moois gezien. Helaas kwamen we geen dieren tegen en dat vond ik wel echt jammer. Maar geniet van wat ik gezien heb.

Een plek die ik niet gauw ga vergeten. We hebben een prachtige wandeling gemaakt.