Structuren en materialen

Structuren en materialen

Wanneer ik buiten ga wandelen neem ik standaard mijn fototoestel mee. De ene keer kom ik helemaal niks tegen en de andere keer genoeg. Soms is het een manier van kijken. Daarom ben ik laatst op pad gegaan om structuren en materialen te fotograferen.

Structuren en materialen

Structuren en materialen fotograferen zorgt ervoor dat ik ga zoeken naar een boeiend beeld. Naar de beste compositie en soms ook een verhaal. Wanneer is iets interessant? Waarom trekt het mijn aandacht en hoe leg ik vast wat ik zie. De onderstaande foto laat drie soorten materialen zien. Een houten paal en twee soorten hekwerk. Daarnaast zie je dat het een functie heeft. Op de achtergrond zie je een silhouet van een schaap. Waarom deze foto? De verschillende kleuren en materialen maakt het beeld voor mij aantrekkelijk en zorgt dat de combinatie een hard/zacht effect heeft.

Structuren en materialen Structuren en materialen

De houten palen zijn samen interessant maar als ik inzoom op één van de palen zie je de structuren, de nerven en het weer wat het aangetast heeft.

foto-7

Hoe zorg jij ervoor dat je anders gaat zoeken naar onderwerpen om te fotograferen. Heb je nog leuke onderwerpen waar ik naar kan zoeken.

have-a-nice-day-patricia-donderdesign