I was styled by Sophie

I was styled by Sophie

Binnenkort is er een leuke nieuwe winkel in Rotterdam en ik kan niet wachten om er een kijkje te nemen maar tot die tijd kunnen we het al wel doen met de webshop en ik was de gelukkige winnaar van hun eerste winactie.

Mijn pakketje was super schattig ingepakt en bevatte twee artikelen, een kortingsbon en een label. De twee artikelen zijn een iphone hoesje en een super mooie armband.

Met de kortingsbon moet ik nog wat kopen en natuurlijk heb ik al even op de shop gekeken en er zaten wat favorieten bij.

I was styled by Sophie is een webshop en (binnenkort) een winkel met mode en lifestyle producten, gevestigd in Rotterdam, Nederland. Vanuit een stilistisch oogpunt, krijg je de laatste ins en outs van Fashion, Lifestyle en Trends. Achter het merk werd I was styled by Sophie zitten twee zeer zelfstandige individuen, elk met hun eigen stijl en perspectief in de wereld van de mode beiden met liefde voor het ambacht, Revoluties in Technieken en Eccentric Materials, begint dit duo een modelabel.

Tip!
Ga naar de facebookpagina van I was styled by Sophie want er zijn nog twee winacties, een style + shop night en een geek shirt

Adrien Mildersstraat 61 b
3022 NB Rotterdam

info@iwasstyledbysophie.com
I was Styled by Sophie will open her store soon!