sky

Summer sky

Zomeravonden zijn zo fijn na een warme dag. Nog even een wandeling maken in de natuur die afkoelt. Het is zo lekker die stilte die er dan in het dorp is. Er wandelen maar een aantal mensen, sommige gaan nog even fietsen maar het is een stuk rustiger dan overdag. Op deze momenten vind ik het super fijn om dan door het dorp te wandelen.

Op sommige avonden dan heb ik nog niet verzonnen om te gaan wandelen maar de Summer sky trekt me van het balkon of de bank. Vorige week was zo’n avond. Ik had enorm veel gewandeld was aan het werk op het balkon en was van plan het niet laat te maken om naar bed te gaan. Toen zag ik in de reflectie van het appartementengebouw een roze lucht. Even spieken over het balkon en daar zie ik een prachtige lucht. Ik twijfel geen moment, mijn camera ligt gelukkig klaar op tafel dus die pak ik mee en ik ga in een snel tempo richting de weilanden. Een wandeling van ongeveer tien minuten en dan enorm duimen dat ik niet te laat ben. Het is me al een aantal keer gebeurt dat ik te laat was en de lucht gewoon grauw en grijs was toen ik bij de weilanden aankwam.

Dit keer had ik geluk. De lucht was echt zo mooi een echte Summer sky met vele roze lijnen en tonen. Gewoon roze. Ik sta me daar een partij te genieten. Het moeilijke is om de lucht vast te leggen hoe ik hem zie. Dus ik ga aan de slag om het te proberen.

Terwijl ik er sta veranderd de lucht van kleur. Langzaam wordt de lucht anders van kleur maar eigenlijk toch wel heel snel dus ik ben echt maar net op tijd om het roze roze te zien. De lucht veranderd naar blauw en grijs terwijl ik er sta.

Kan jij ook genieten van zulke avondwandelingen?