Sunday morning walk

Sunday morning walk

Buiten is het nog rustig, geen auto’s, fietsers en wandelaars. Helemaal alleen loop ik richting het park en kan ik ongestoord over de paden en door de weilanden lopen opzoek naar dat ene mooie plaatje.

Ik vind het heerlijk om vroeg in de ochtend eropuit te trekken en te gaan fotograferen, helaas doe ik dit natuurlijk te weinig maar de rust die er dan hangt is zo heerlijk. Alle beestjes zitten nog rustig op de takken, zie je langzaam hoger de takken in klimmen en ontwaken, geen honden die langs je heen rennen en de beesten opjagen en geen mensen die je gek aankijken als jij iets moois aan het fotograferen bent.

Sunday morning walk

De twee foto’s hierboven zijn van twee aparte bloemen en hebben zulke mooie zachte kleuren die prachtig op het groen uitkomen. De linker weet ik nog steeds niet wat het is, wanneer hij vol in bloei is heeft hij de hele donkere kleur die je onderaan al ziet.

Sunday morning walk

Deze laatste foto is er een uit velen die ik van dit beestje maakte. Heel onbewust kwam ik steeds dichter bij hem en hij bleef me maar aankijken. Terwijl ik bezig was kwamen er een aantal foto’s bij me naar boven floepen; gans, schaap, struisvogel. Onbewust ben ik een serie aan het creëren.