Sunday Runday

Sunday Runday

Op zondagen ga ik bijna altijd hardlopen en zo ook vorige week. Na de heerlijke yoga les op Schouwburgplein liep ik helemaal relaxed terug naar mijn auto en reed ik naar het Kralingse Bos. Ik ging nog een stukje hardlopen.

Bij het bos was het enorm druk. Het verbaasde me niks want het weer was prachtig. Er waren mensen aan het hardlopen, deden yoga, kregen een bootcamp, zwemmende kinderen en gewoon mensen die aan het relaxen waren. Ik ging een stukje hardlopen langs het water. Na 1,5 km moest ik gewoon stil gaan staan. Nee, geen pijn in mijn been. Ik genoot van het uitzicht. Man, wat is dat mooi om langs het water te staan op zo’n mooie dag en te zien waar je over heen gaat lopen.

Ik liep over deze vlonders maar het voelde alsof ik over het water liep. Halverwege bleef ik even staan en voelde die heerlijke bries en nam een stukje op.

Mijn rondje is uiteindelijk 3.5 km geworden. Niet lang niet ver maar het ging goed, was erg warm en ik ben geweest. De pijn in mijn been is bijna weg. De plekken zijn er nog en dat zal nog wel even duren voordat die weg zijn. Ik kan weer verder gaan met hardlopen, trainen en vooral genieten.

Mocht je een keer in de buurt van Rotterdam zijn dan zou ik ook zeker even door het Kralingse bos gaan wandelen of hardlopen. Vandaag sta ik weer op het Schouwburgplein. Dit maal voor een les Kum Nye tibetaanse yoga door Bezielen. En later vandaag misschien nog een rondje hardlopen.