Sunny photo walk

Sunny photo walk

Fotograferen vind ik echt heerlijk en een sunny photo walk is echt super lekker. Gewoon wandelen, camera mee en kijken wat voor moois ik tegen kom. Dit deed ik afgelopen zaterdag ook. Ik wilde fotograferen maar wist niet wat. Op een gegeven moment heb ik mijn 50 mm lens op mijn camera gezet en ben ik gewoon naar buiten gegaan en gaan wandelen.

Sunny photo walk

Op sommige dagen kan je enorm veel tegen komen op andere dagen veel minder. Dit was een dag waar ik minder tegen kwam dus ben ik wat gaan experimenteren met andere hoeken. Andere manieren van fotograferen. Door anders te kijken kwam er ook een fotoprojectje idee. Iets waar ik nog wel een tijdje mee bezig zal zijn en ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Als ik alles heb zullen jullie het zeker zien. Tot die tijd ga ik ermee aan de slag en maak ernaast nog veel meer foto’s.

Sunny photo walk

Sunny photo walk

Sunny photo walk

Sunny photo walk

Sunny photo walk

Bovenstaande foto is niet perfect maar toch vind ik hem mooi. Eén klein stukje maar scherp echt perfect in niet perfect zijn en toch kan dat me in een foto trekken.

Bloemen en planten fotograferen vind ik heerlijk. Wat fotografeer jij het liefst en wat zou ik eens moeten fotograferen of als uitdaging/projectje moeten doen?