Zwarte piste

Suzanne Vermeer – Zwarte piste

Een hele stapel boeken van Suzanne Vermeer staat in mijn kast. Bijna allemaal al gelezen een enkeling nog niet. Zwarte Piste had ik tot voor kort nog niet gelezen en daarom pakte ik hem laatst uit de kast toen ik zin had in totaal iets anders dan ik de laatste tijd gelezen heb.

Zwarte piste

Saskia is net gescheiden van haar nogal ruwe ex-man Richard. Ze is bedrijfsleidster in een supermarkt, maar dit is niet haar normale werk, ze was eerst binnenhuisarchitecte. Door de economische crisis heeft Saskia haar baan verloren vandaar dat ze nu totaal iets anders doet. Door de crisis is niet alleen Saskia haar baan kwijt geraakt maar ook Richard en dat leidde tot hun scheiding. Wanneer Saskia in een Amsterdams café een date heeft met ene Roel kijkt ze ineens in het gezicht van Richard, later zoekt hij haar ook op in de supermarkt en maakt daar stennis. Hij wil van haar een laatste kans krijgen, maar Sakia ziet dat helemaal niet zitten. Ze begint steeds meer last te krijgen van Richard die haar stalkt. Dit doet Saskia besluiten om te vertrekken uit Nederland en te gaan werken voor een Nederlands echtpaar in Zwitserland. Maar hier is ook meer aan de hand dan Saskia nodig had.

Zwarte piste

De thrillers van Suzanne Vermeer zijn geen spannende thrillers waar ik voor op het randje van mijn stoel ga zitten. Nee het zijn thrillers die ik lekker makkelijk vind lezen en fijn zijn als een boek tussendoor. De schrijfstijl van Suzanne Vermeer vind ik erg fijn, wanneer je in het verhaal zit zorgt ze echt dat je er niet meer mee wilt stoppen. Jammer wel is dat het altijd wel een beetje voorspelbaar blijft deze boeken maar toch gebeuren er hier en door nog dingen die ik niet zie aankomen gelukkig.

Zwarte Piste is weer een boek dat ik met veel plezier heb gelezen. Het is wel een boek waar ik niet veel over vertel want dan hoef je het boek niet meer te lezen en dat zou zonde zijn.

Koop bij bol.com

Bewaren

Bewaren