Swan Market Christmas edition

Swan Market Christmas edition

Al tijden hebben Rianne en ik het erover om naar de Swan Market te gaan. Een volle agenda, een kat die niet meewerkt en vele andere dingen die ons plan in de weg staat. Vrijdag stuur ik Rianne: “Rietje zondag swan market??? Na de sportschool.” Niet veel later gaat mijn telefoon en is het plan klaar. We gaan eindelijk naar de Swan Market en dit is de Christmas edition.

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten.

In de herfst en winter maanden is de Swan market in de van Nelle fabriek. Een locatie waar ik nog nooit ben geweest maar me wel erg gepast lijkt voor dit concept. En dat is het zeker. We betalen € 2,- voor de entree en ontvangen een DIY Christmas gift. We komen binnen in een enorme hal met allemaal kraampjes. Er hangt een fijne sfeer. Het is druk maar door de rust van de mensen valt het wel mee hoe druk het aanvoelt.

We lopen rond en kijken bij alle kraampjes. Ik loop langs bovenstaand kraampje en herken wat dingen. Dan herken ik de dames en ja hoor ik heb de kaarten en de posters voor hun geprint. Zo leuk om te zien waar ze voor gebruikt worden en wat deze dames doen. Natuurlijk had ik al een kijkje op hun website genomen waaronder het besteld was en nu wist ik ook waarbij dit hoorde namelijk Rockstyle.

We wandelen overal langs en komen zoveel leuks en inspirerende dingen tegen. Een overdaad aan spullen, leuke hebbedingetjes, vintage en nieuw. Mooie hoeden heb ik gezien maar niet gekocht want ik moet eerst leren de hoeden die ik heb vaker te dragen. Na al dat wandelen komen we buiten uit en daar staan de food trucks. We nemen bij Fritez biologische frietjes en die waren overheerlijk.

Met veel inspiratie en visitekaartjes zodat ik de webshops kan bezoeken ga ik naar huis. Volgend jaar gaan we zeker weer naar de Swan market maar dan zeker ook op het museumplein want met een lekker zomers sfeertje lijkt dit me ook erg leuk.