Symbolia

Symbolia kleurboek

Elk kleurboek is een boek om te kleuren, zwarte lijnen met veel wit om in te kleuren. Je zal denken het is allemaal van hetzelfde maar dat is niet zo. Alle kleurboeken zijn zo verschillend. Symbolia is weer zo’n mooi ander kleurboek. De cover alleen is al een plaatsje met de mooie donker blauwe kleur, witte lijnen en de libelle in goudfolie.

Symbolia

Symbolia is een mystiek kleurboek voor volwassenen. Je waant je in een droomwereld, gevangen tussen nacht en dag op een plek vol magische tekens. Symbolia staat bol van bijzondere, bovennatuurlijke briljantjes. Zon, maan, sterren, mandala’s en oerfiguren uit de natuur spelen de hoofdrol in dit zinnenprikkelende, toverachtige kleurboek. Zodra je het boek openslaat, val je net als Alice in Wonderland midden in een verborgen sprookjeswereld. Symbolia ligt te wachten op jouw creatieve invulling – voel je vrij om je eigen kleurenpalet te kiezen en de platen aan te vullen met zelfgemaakte tekeningen.

Dit kleurboek is zo fijn groot. Hij is 30 x 30 cm groot met zo veel lijnen die in sommige platen zitten is dit heel fijn om grote platen te hebben. Het is niet klein maar lekker groot. Mooie grote bloemen, dieren of lijnen om te kleuren hoe ik het wil. Ik ben aan de slag gegaan met diverse materialen. Omdat dit kleurboek dubbelzijdig is kunnen niet alle materialen gebruikt worden omdat het dan doordrukt maar je kan het altijd even testen op een hoek van de pagina.

72 pagina’s aan kleurplezier is Symbolia. Sommige zal ik kort mee bezig zijn maar de meeste zullen voor uren kleurpapier zorgen. Zoals je hierboven ziet zijn sommige pagina’s zwart en andere helemaal wit met zwarte lijnen. Ik vind dat heel tof gedaan. Zwarte pagina’s zijn heel anders als je ze gaat inkleuren. De keuze van de kleuren zijn dan ook heel belangrijk zodat de plaat sprekend wordt.

Wil jij net als ik genieten van kleuren in Symbolia? Symbolia is voor € 15,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij BBNC