Taking pictures at sunset

Taking pictures at sunset

I ♥ Taking pictures at sunset. De ondergaande zon heeft toch altijd wat moois in een stad, de weilanden, boven de Lek en aan zee. Wanneer ik momenteel naar huis rij zie ik de zon steeds lager gaan. Hij hangt zo mooi in Rotterdam. Op zulke momenten baal ik dat ik mijn camera niet bij me heb, dan had ik doorgereden en een mooi plekje gezocht om wat foto’s te maken.

Gelukkig is er in het weekend soms ook een hele mooie lucht. Laatst had ik dit door en sprintte naar boven, pakte mijn camera, ging weer naar beneden om mijn jas en schoenen aan te trekken en weg was ik. Snel richting de weilanden. Het is nog een ruime kilometer lopen voordat ik bij een goede plek ben om een foto te maken van de lucht dus ik stap flink door. Ik kan het alleen niet laten om bij onderstaande meneer even te wachten. Meneer Duck bleef zo stil en rustig zitten dat ik wel een foto moest nemen.

Taking pictures at sunset

Na deze foto wandel ik gauw verder, de lucht veranderd snel en hij wacht niet. Op dit moment gaat de zon nog links in de weilanden onder, in de zomer zal dat aan de rechterkant zijn. De rechterkant is eigenlijk mooier maar gelukkig genoot ik nu al enorm van het uitzicht.

Taking pictures at sunset

Taking pictures at sunset

Het duurde niet lang dat ik van het uitzicht kon genieten dus keerde ik weer om naar de bewoonde wereld. In het water een zwaan, de zwaan heeft door dat ik er loop en zwemt naar me toe en gaat weer weg. Zijn vleugels prachtig hoger dan normaal. Elke keer dat ik verder liep kwam hij achter me aan en kon ik zo weer een paar foto’s nemen. Ik wandelde na een aantal foto’s genomen te hebben verder en opeens hoor ik een kabaal. En dan ben ik al te laat de zwaan kwam mijn kant op vliegen over het water heen om vlak voor me weer te landen.

Taking pictures at sunset

Taking pictures at sunset

Taking pictures at sunset

De zwaan was op zijn gemak en liet graag zien hoe mooi hij was. Een prachtig beest en een fijne avond wandeling. Wat zou ik dit graag vaker doen en ik zou het ook vaker moeten doen want het levert zoveel mooie beelden op. Kan jij ook zo genieten van zulke avond wandelingen?

Bewaren