Tara Stiles Kookboek

Tara Stiles kookboek

Tara Stiles is eigenaar van yogastudio Strala Yoga en inmiddels een bekende in de internationale yogawereld. Haar video’s zijn fijn om te volgen en haar boek Powerfood, Yoga & Meditatie is een fijn boek met recepten en yoga oefeningen. Dit keer een boek zonder yoga oefeningen op een meditatieoefening na staat Tara Stiles kookboek vol met recepten.

Tara Stiles kookboek gaat over jou en het voedsel dat je eet, de keuzes die je maakt voor je lijf. Het gaat over plezier hebben in de keuken. Niet uren hoeven bezig te zijn en chefkok technieken maar lekker eten te maken. Haar motto:

“Als je kunt eten, kun je ook koken.”

Met dit motto ben ik zeker eens maar het is soms wel lastig, snel en lekker iets te maken. Tara denkt daar anders over en dat laat ze met haar kookboek zien. Met meer dan honderd groene recepten van familieleden, vrienden, koks en meer mensen uit de hele wereld brengt Tara je een mix van recepten uit de hele wereld. Gerechten uit Maleisië, Japan, haar geboorteplaats, Rusland, Cuba en India diversiteit genoeg. Een heerlijke chocolademoose, smeuïge aardbeiencake, snelle groentesushi, Luie pad thai, knoflookfrieten, yoghahaver, pannenkoeken en lekkere sapjes van alles komt voorbij.

In het boek vind je niet alleen recepten maar ook handige tips. Bijvoorbeeld; welke dingen je beter wel en niet biologisch kunt eten, wat er zeker in je voorraadkast moet zitten en welke apparaten je het beste kan gebruiken.

Tara Stiles kookboek is een mooie hardcover boek, met prachtige foto’s bij bijna elk recept. De meeste gerechten spreken me gelijk aan om te proberen maar natuurlijk zijn er ook een paar die ik niet gauw ga proberen maar dat heb je met elk kookboek wel.

Natuurlijk heb ik al een aantal lekkere dingen gemaakt uit het kookboek. Allereerst natuurlijk sapjes want sapjes vind ik heerlijk om te proberen. Zo maakte ik in de lente al de Zomerdroom; banaan, ananas, spinazie en amandelmelk. Maakte ik Groene dromen met banaan, spinazie en amandelmelk. Nou moest ik even wennen aan de amandelmelk maar vond ik het wel erg lekker. In de zomer dus vaker een zomerdroom maken. En de yogahaver die mag er ook zijn want die smaakte lekker als tussendoortje op mijn werk.

 

Tara Stiles kookboek kost € 20,00 is een hardcover met 272 pagina’s om even in te bladeren, je te laten inspireren voor het avond eten en wat lekkers te maken.

Koop bij bol.com

 

Lijkt dit kookboek jouw wat?
Ik kan niet wachten om het volgende gerecht of lekkers te maken.

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Kosmos

 

Bewaren

Bewaren