Terugblik op het jaar 2017

Terugblik op het jaar 2017

De allerlaatste dag van het jaar 2017. 365 dagen zijn voorbij gegaan, gevlogen en eigenlijk vind ik het echt veel te snel gaan. Uren vliegen voorbij, dagen en weken zijn voorbij voordat ik het weet, ik me besef dat een periode voorbij is. Het zal wel met ouder worden te maken hebben maar ik vind het niks het mag best wat rustiger gaan.

Terugkijkend op het jaar 2017 heb ik echt veel leuke dingen gedaan. Veel samen met Rianne beleefd, leuke dingen gedaan met mijn vriend, uitjes gehad met mijn ouders en leuke dagen beleefd met mijn vrienden.

Het eerste hoogtepunt van het jaar was het eerste weekend van februari. Dat weekend ben ik voor het eerst met vrienden een weekend weg geweest. Ik vond het echt wel spannend maar op een leuke manier. Het weekend was perfect, super gezellig en actief. Meer tijd met elkaar dan alleen bij een wedstrijd en elkaar echt zien in plaats van elkaar alleen maar spreken op whatsapp. Want ja daar spreken we elkaar elke dag maar doordat we allemaal zo ver bij elkaar vandaan wonen is zo’n weekend wel echt leuk om te doen. We hadden een mooi huis in een leuke omgeving.

In maart had ik twee uitstapjes met Rianne. We zijn naar het I love beauty event geweest in Utrecht en naar de Zandvoort circuit run. Twee hele andere dingen maar beiden super leuk en gezellig.

Het belangrijkste weekend en het leukste is marathon weekend. Sleep over party bij Rianne met Nicole en dan op naar Rotterdam om daar eerst zelf te lopen en erna aan te moedigen, nog meer kilometers te maken wanneer ik mee ga met lopers over het parcours. Ja een heel fijn weekend is dit altijd met een hoop zenuwen, gezelligheid, kilometers en plezier.

In Mei heb ik altijd veel wedstrijden helaas liepen die niet allemaal even lekker maar heb ik van de Gemert city run enorm genoten. Een hoogtepunt als supporter was op 14 mei 2017. Mijn vader is jarig en we kijken naar voetbal. Dit is een historisch moment want dat gebeurt normaal niet op zijn verjaardag maar Feyenoord kan kampioen worden. Die dag wordt Feyenoord kampioen en is onze blijdschap enorm groot en dagen erna nog. Een leuke dag beleefde ik ook in Blijdorp met Eveline en haar gezin die een weekend in Rotterdam waren en dan moeten we natuurlijk afspreken.

Juni stond in het teken van roze. Roze tijdens de Glamour Health challenge en roze tijdens de Baby shower van Zélia. De Glamour Health Challenge was een gezellige dag in de Arena, pittige workouts in de zon en leuke ontmoetingen, in Rotterdam mogen ze dit ook organiseren. Ik heb in het hele jaar denk ik niemand zo verrast gezien als Zélia op de dag van haar baby shower. Ze had niks door en wij hebben niks verklapt. Ze had het zo niet verwacht en dat maakt het zo mooi. Al haar vriendinnen bij elkaar en haar moeder erbij en gewoon gezellig kletsen, eten en cadeaus uitpakken.

In Juli heb ik weinig gedaan naast werken. Het waren warme dagen en avonden. We zijn vaak bij vrienden geweest en at was erg gezellig.

Augustus de zomer maand en dat was te merken met twee leuke zomer events. Endless summer event van runnersworld, saucony en speedo in Rotterdam. We hadden een gezellige avond met info, hardlopen, zwemmen en een drankje helemaal top! Het tweede event was twee dagen. Met Rianne en mijn ouders ben ik twee dagen naar Culinesse geweest. Muziek, eten en heerlijk weer was een fijne combinatie om dit event mee te maken voor Rianne en mij voor het tweede jaar mijn ouders de eerste keer. De vip avond was ook erg leuk om weer daarbij te zijn maar de gewone avond was net zo goed.

September was een bijzondere maand met twee hele leuke events en leuke bezoekjes. Een dagje naar Amsterdam om te winkelen, wandelen en Sophie Jackson te interviewen. Dat vond ik echt mega spannend maar dat viel zo mee voor ik het wist was het al voorbij en hebben we heerlijk zitten kletsen. Ik nam een lang weekend vrij en toen ben ik naar Eindhoven gegaan waar ik op baby bezoek ben geweest bij Zélia en erna naar Eveline om nog even te kletsen voor ik weer een wereldreis naar huis maakte. Wat me zeker bij zal blijven is het Anita event, we gingen varen op zee, kregen cadeautjes, workshops en we hadden een fantastische dag.

In de maand oktober had ik een lang weekend vrij. Op één van die dagen ging ik met Rianne ene dagje naar Rotterdam. Ons eerste bezoek was aan Queen of rings om een nieuwe piercing te zetten. Erna lekker eten en wandelen door Rotterdam, een gezellig dagje hebben we ervan gemaakt. Met mijn vriend ben ik naar de kunsthal geweest tijdens een speciale avond openstelling en dat is wel lekker rustig.

November was een drukke maand met veel verjaardagen en leuke uitstapjes. Zo begon de maand in Roos bij Koen. Koen ging de marathon lopen en met een team van vijf gingen wij de Estafette marathon lopen in Rooi. Het weekend was zo gezellig en leuk. Leuke mensen, gastvrijm gezellig en prachtige omgeving. Al snel rijden we weer richting Brabant maar nu met mijn ouders om Glow Eindhoven te bekijken. We zijn eerst lekker uit eten geweest en na het eten zijn we met vrienden van mij aan de route begonnen. Een perfecte avond. Toch was er ook een domper in november en dat was mijn valpartij tijdens het hardlopen en dat zorgde voor een herinnering op mijn gezicht met een litteken. De blauwe plekken zijn weg op mijn knie na maar de pijn en alles is weer weg gelukkig.

In december nam ik mijn laatste vrije dagen van het jaar op en daar was ik wel aan toe. Het had veel langer mogen duren want ik had nog zo veel meer willen en kunnen doen. Wat die week het leukste was? Het bezoek met mijn moeder aan de dierentuin was erg leuk en gezellig, samen gewandeld en lekker gegeten. Bijzonder die week was ook dat ik het stadhuis van Rotterdam mocht bezoeken. Heel mooi hoe dat er van binnen uitziet.

Een terugblik in het afgelopen jaar en dat maakt het jaar ten einde.