incendio

Tess Gerritsen – Incendio

Acht boeken van Tess Gerittsen staan er in mijn kast. Van deze acht heb ik laatst mijn eerste gelezen namelijk Incendio. The Friday Five was de aanzet om dit boekje te pakken en gaan lezen. Het is maar 95 bladzijdes dus een klein boekje ter kennismaking.

Violiste Julia keert terug uit Italie waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt lijkt ze de grip op de muziek en haar leven te verliezen.

Waarom mijn zus een hele plank Tess Gerritsen boeken heeft dat snap ik nu. Waarom ik nog geen van de boeken had gelezen die in mijn ast staan dat snap ik niet. Wat kan Tess Gerritsen van een kort verhaal een krachtig verhaal neerzetten. Tijdens het lezen heb ik geen idee wat nu de waarheid is en dan uiteindelijk de laatste bladzijdes krijg ik gewoon een rilling over mijn rug wat er dan gebeurt.

Wil je kennis maken met Tess Gerritsen dan is Incendio zeker een aanrader. Het is het juni maand van het spannende boek geschenk van 2014 maar wie weet heb je hem net als ik nog ongelezen liggen of vind je hem ergens.