Testing canon eos 60d

Aan zit niet rechts maar links, het menu zit bovenop, het scherm kan bewegen, de iso knop is verplaatst, instellingen zijn uitgebreider maar gebruiksvriendelijker en zo kan ik nog wel even doorgaan. De canon 450d en 60d zijn heel verschillend maar ik ben er zo ontzettend blij mee.

Testing canon eos 60d

Ik probeer een paar keer in de week een paar foto’s te maken en elke keer dieper in de menu’s te gaan kijken. Door al die nieuwe functies heb ik nog meer zin om mijn camera te pakken en erop uit te trekken. Helaas ontbreekt af en toe de tijd om het te doen want een avond kan soms zomaar opeens voorbij vliegen. Hierbij een aantal foto´s die ik vrij in het begin heb gemaakt met mijn nieuwe camera. Ondertussen ben ik al twee keer naar Diergaarde Blijdorp geweest, heb ik een photoshoot gehad, gefotografeerd op een feest en natuurlijk de katten voor mijn lens gehad.

testing-canon-2

Binnenkort maar eens kijken hoe al die foto’s zijn geworden en natuurlijk hier laten zien. Het lijkt me ook wel leuk de twee camera’s op dezelfde instelling te zetten en het kwaliteit verschil te gaan bekijken. Veel dingen staan nog op mijn to do lijstje met mijn nieuwe gadget en zal zeker nog gebeuren maar eerst eens lezen en leren.

testing-canon-3