tijdens

The Friday Five; Boeken om te lezen tijdens de herfst

Het is vrijdag en dat betekent dat je weer een nieuwe Friday Five hier kan vinden. Friday Five wordt gehost door Joost van NerdyGeekyFanboy. Het thema van deze week is: Boeken om te lezen tijdens de herfst

Het is herfst en dan vind ik het lezen van Thrillers erg fijn maar geef mij een romantisch verhaal dan kruip ik er helemaal in met een dekentje op de bank. Een Friday Five met boeken die je moet lezen in de herfst daar moest ik echt enorm veel boeken gaan schrappen. Toen ik nog een klein stapeltje had zag ik een mooi thema in het thema. Check de header maar voor het kleurenthema wat ook nog eens mooi bij de herfst past.

Thuis in Virgin River is het eerste deel van de Virgin River serie en daar heb ik zo van genoten. De omgeving is ook echt een plek waar ik in de herfst wel eens zou willen zijn. Een mooi huisje in de bossen, de hele sfeer is compleet als ik dit boek lees.

Stilte was gewoon een ingeving dat deze tussen de herfst boeken moest. Ik zie me tijdens de herfst een boek van Mia Sheridan lezen maar dan zeker wel Stilte

Een boek van Suzanne Vermeer kan niet ontbreken tijdens de herfst. Het is meestal wel een winterboek wat ik dan pak. Ik kom dan heerlijk in de sfeer van de winter maar zit zelf in de herfstsfeer met een dekentje en de kaarsjes aan. Zwarte Piste was zo’n heerlijk boek waar je lekker inkruipt en in blijft lezen.

Boeken die zich afspelen in Nederland vind ik erg leuk. Ik kan plekken herkennen terwijl ik lees en dat gebeurde zeker bij Drie vrienden, een huis en een klusjesman. Wat vond ik dit boek een ontzettend heerlijk feelgood boek. Vanaf het eerste moment zit ik al lekker in het boek Noor is een leuke meid, Kiki de gekke drukke actieve zus, Joost de studievriend die weer als vanouds voelt en Gijs de klusjesman die de balans man/vrouw in evenwicht houd in het huis. Weet je wat het mooie is? Heb je genoten van dit boek kan je door naar het tweede en derde deel.

tijdens

Mijn boekenwissel ik graag af als ik lees. Dus van een thriller naar een roman, naar een young adult of een informatief boek. #not so perfect vind ik passen in dit geheel en las ik in de herfst/winter en daar vond ik echt wel inspiratie en motivatie in

Welk boek vind jij echt bij de herfst passen om te lezen?

Wil je meer Friday Fives lezen. Ga dan naar NeerdyGeekyFanboy zijn Friday Five waar hij onderaan iedereen die mee doet linkt. Wil je zelf meedoen dan kan je Joost een berichtje sturen.