bingewatchen

The Friday Five; Series die ik in 2021 wil bingewatchen

Het is vrijdag en dat betekent dat je weer een nieuwe Friday Five hier kan vinden. Friday Five wordt gehost door Joost van NerdyGeekyFanboy. Het thema van deze week is: Series die ik in 2021 wil bingewatchen.

Series bingewatchen is denk ik het enige wat ik doe met series. Als ik dit niet doe vergeet ik dat er nog afleveringen zijn om te kijken. Dit komt omdat ik niet echt een tv kijker ben, ik kijk vaak mee met mijn vriend maar dan volg ik eigenlijk maar de helft van een serie en dan weet ik de helft niet. Ik heb wel zo mijn series die ik graag kijk en soms ontdek ik wat nieuws op Netflix of op Prime.

De series die ik wil Bingewatchen zijn

Grey’s Anantomy

De serie die ik het langst kijk is Grey’s Anatomy. Eerst keek ik dit op tv maar het is zo heerlijk om in één keer een heel seizoen te kijken in een week. Gelukkig kan ik dat nu op Amazone Prime en daardoor kijk ik momenteel seizoen 16. Ik ben benieuwd of er ooit een einde komt aan deze serie. Seizoen 17 is er zelfs al in Amerika. De eerste serie van het jaar is al bijna klaar maar misschien kan ik dus twee seizoenen bingewatchen dit jaar. Grey’s Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie.

Tiny Pretty Things

Wanneer een topstudente aan een eliteballetschool wordt aangevallen belandt haar vervangster in een wereld van leugens en verraad en moordende concurrentie. Het voorstukje wat ik heb gezien lijkt me echt wat voor mij en dit is een serie die ik lekker alleen wil kijken en erin weg wil kruipen.

Emily in Paris

Emily in Paris vind mijn vriend echt een serie voor mij, een Gossip Girl maar dan anders denkt hij. Ik ben heel benieuwd naar deze serie en het zijn korte afleveringen waar ik van hou dus deze gaat denk ik na Grey’s Anatomy aan. Emily in Paris gaat over Emily Cooper uit Chicago, ze vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Station 19

Station 19 gaat over de brandweer in Chicago en kruist ook met Grey’s Anatomy. Het eerste seizoen heb ik gezien maar het tweede seizoen nog niet dus die ga ik kijken dit jaar om weer gelijk te lopen tussen de twee series. Het is een leuke serie met spanning een verhaal lijn en natuurlijk de struggles en liefde.

Vier series, vijf seizoenen. Misschien kijk ik dit jaar nog meer series maar voor mij zal het al veel zijn als ik dit haal om te kijken. Ik ben echt geen tv kijker, ik kijk meer twitch streams en youtube videos maar verliezen in een serie vind ik heerlijk! Als je mijn series ziet die ik wil kijken en je hebt nog een goede tip geef hem dan zeker aan me door.