snowman

The Snowman and the snowdog

It’s beginning to look a lot like Christmas Everywhere you go… Bij ons thuis is de kerstboom weer opgetuigd en staat te stralen in onze woonkamer. Eronder traditie getrouw kerstboekjes. Dit jaar mag ik ze aanvullen met fijne nieuwe boekjes en zelfs een blik. The Snowman and the snowdog past perfect bij onze blauwe boom.

The Snowman and the snowdog bewaarblik bevat een prentenboek, doeboek, dvd en poster. Het is een mooi blik en mooi om cadeau te geven of onder de boom te zetten. Het prentenboek is een klassieker want dit verhaal zonder woorden komt uit 1978. Het is geillustreerd door Raymond Briggs en heet De Sneeuwman. Het verhaal gaat over het jongetje James die een sneeuwpop maakt op een winterse dag en die sneeuwpop komt om middernacht tot leven.

Dit verhaal is ook op de dvd te zien als heerlijke winterfilm. Nog even meer sneeuwpoppen en sneeuw dan sla je het doeboek open en daar vind je nog meer leuks. Dit doe boek is gebaseerd op het vervolg van De sneeuwman namelijk De Sneeuwman en de Sneeuwhond. Met stickers, tekeningen, spelletjes en puzzels kan je lekker aan de slag.

De poster is een mooi groot formaat. Draai hem om en je hebt een hele grote kleurplaat dus een box vol lees, kijk en doe plezier.

Een cadeautje voor onder de boom kan je dit zeker noemen. Je kan deze voor € 19,95  bij bol.com  kopen (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Rubinstein

Bewaren