The truth about Love

Het is vandaag alweer een week geleden dat ik op weg was naar Amsterdam. Een dagje winkelen en in de avond naar het concert van Pink. The truth about Love tour was echt geweldig, ik had ook niet anders verwacht aangezien de andere twee shows ook super gaaf waren. Een mooie herinnering zal ik er dit keer weer aan overhouden. Als herinnering kreeg ik van mijn zus ook het tourboek.

Het tourboek is echt super gaaf, de foto’s zijn echt prachtig en er zijn verschillende papiersoorten en druktechnieken gebruikt. In het magazine zit ook nog een stripboekje wat wel erg leuk is.

The truth about LoveDe kaft springt er lekker uit, hij is met rode en glitter folie bedrukt wat echt een super uitstraling geeft. De inhoud is vooral foto’s maar wel echt fantastische foto’s gemaakt door Andrew Macpherson en  Deborah Anderson. De foto met de roos is door Deborah Anderson gemaakt em de zwart/wit foto’s zijn door Andrew Macpherson gemaakt. Zulke boeken zijn een heerlijke inspiratie om naar te kijken en ideeën op te doen voor een photoshoot of gewoon lekker even door te bladeren.

Op de onderstaande foto zie je het stripboekje en een deel van de voorbereidingen van de show.