To read before the end of 2015

To read before the end of 2015

De teller loopt maar door en ik blijf maar nieuwe boeken krijgen en zelf vul ik de stapel ook flink aan. Naast de recensie exemplaren die ik krijg vind ik het ook belangrijk om de boeken te lezen die ik zelf koop. Daarom heb ik een stapeltje gemaakt met boeken die ik graag zou willen lezen voor het einde van het jaar. Of het daadwerkelijk gaat lukken ze allemaal te lezen weet ik niet maar het is een houvast.

De boeken die ik geselecteerd heb:
Robyn Carr – Weerzien in vrigin River en Winter in virgin river, Guillaume Musso – Central Park, Esther Verhoef – Lieve mama, Jojo Moyes – Portret van een vrouw, Linda van Rijn – Vive la France en Renspiratie.

to-read-before-end-2015-1

Waarom deze boeken?
De boeken van Virgin River zijn zo heerlijk en als er dan ook nog een winter editie is die moet dan natuurlijk wel in de winter gelezen worden. Central Park een psychologische thriller is een heerlijke afwisseling na een romantisch boek en deze lijkt me erg spannend. Lieve mama wil ik al zo lang lezen, het boek is zelfs genomineerd voor de NS publieksprijs maar mijn kast is hij nog niet uitgeweest. Portret van een vrouw van Jojo Moyes heb ik toegevoegd gelijk na het lezen van Voor jou, erg benieuwd wat ik van deze ga vinden. En met Vive La France weer een thriller, ik heb genoten van de andere boeken van Linda van Rijn dus ben ik erg benieuwd naar Vive la France. Als laatste Renspiratie, de titel zegt het zelf eigenlijk al, een inspiratieboek voor hardlopers dus voorbij en dat kunnen we in de herfst/winter maar al te goed gebruiken.

Wanneer ik een boek van bovenstaande stapel gelezen heb zullen jullie dat zeker terug zien op mijn blog door middel van een recensie. Maak jij ook wel eens stapels zodat het makkelijker is om aan een nieuw boek te beginnen.