burns

Tom Burns – Never mind

Tom Burns heeft artikelen voor veel tijdschriften geschreven. Hij heeft boeken geredigeerd over uiteenlopende onderwerpen als games en sport, film, geschiedenis en gezondheid en fitness. Met Never mind bundelt Tom Burns een aantal teksten die hij toegestuurd heeft gekregen van honderden mensen. Hij heeft ze geselecteerd op meest inspirerend wanneer het leven even te moeilijk is. 

Als het leven je om wat voor reden dan ook naar beneden haalt, heb je Never Mind nodig. Een verzameling inspirerende woorden die je weer op de been zullen helpen en weer op het goede spoor zullen zetten. Deze woorden van wijsheid, geschreven door echte mensen en gebaseerd op wat ze nuttig vonden als ze problemen hadden, zullen je in staat stellen om de grappige kant te zien, een tegenslag te accepteren, het goede uit een slechte situatie te halen en in het algemeen verder te gaan met jouw leven.

Geïllustreerd met vriendelijk grappige dierenfoto’s, zal Never Mind bewijzen dat het hoe dan ook niet belangrijk is dat je een tegenslag hebt gehad. Het gaat erom dat u ervan herstelt – en dat zult u ook doen.

Ik vind dit soort boekjes altijd erg leuk om door te kijken, de teksten te lezen, erover na te denken. Nog leuker is het kijken naar de foto die bij de tekst gekozen is. Waarom is deze foto gekozen, is het de blik van het dier, de houding of de soort. Het beeld versterkt vaak de tekst wat ik lees in dit boekje.

Heb jij ook zulke boekjes? Ik vind het ook leuk om soms een tekst te plaatsen bij een foto. Tekst die aansluit bij mijn gevoel van de foto en dat is wat ik in Never mind van Tom Burns terug vind. Een voorbeeld vind je hier, dit was het einde van 52 weken quotes met foto’s erbij in 2013. Het lijkt me wel leuk om dit weer te doen. Af en toe heb ik al wel eens een photoquote weer geplaatst maar al lang niet meer 52 weken achter elkaar.