Trainen met stadswild

Trainen met stadswild

 Het is alweer een poosje geleden dat ik me aanmeldde voor de stadswild city run op de adidas Energy boost 2. Gisteren was het dan eindelijk zo ver. De groep was in tweeën gedeeld en de training voor mij begon om 19.45. Met alyssa sprak ik af op centraal station, samen gingen we nog even de stad in en ruim op tijd waren we bij run2day.

We kregen een paar blauwe adidas boost 2 aan onze voeten en een blauw shirt. Wel erg handig allemaal hetzelfde shirt aan want het was wel duidelijk wie er bij de groep hoorde. Toen onze training begon kregen we een kleine instructie en renden we richting het marktplein.

Aan het begin van het marktplein deden we een warmingup met een tikkertje spel en elke plek was een andere oefening. Eenmaal warm renden we naar blaak, daar stond Angélique, ze liet ons planken, Nakko stond op de helft en liet ons push ups doen en juri liet ons aan het begin dancingwalks doen (als het zo heet). Dit deden we twee keer met de tweede keer ook walking lunges erbij. Eenmaal weer verzameld renden we naar halverwege blaak in groepjes van vier. Eenmaal iedereen daar renden we gezamenlijk verder, wanneer er gefloten werd moesten we op de grond liggen opstaan en weer doorgaan, iets verder deden we een rondje om het water heen en dit zeven minuten lang zo veel mogelijk keer. Na deze rondjes was het tijd voor weer wat oefeningen en dat werd tegen een muurtje en een soort van opdrukken. Met zijn alle liepen we richting de kerk en werkten we in tweetallen, terwijl de een een rondje om de kerk deed was de ander bezig met burpees en draaide je erna de rollen om. Toen iedereen er was renden we gezamenlijk terug naar de Run2day.

De foto rechtsonder zijn mijn knieën vandaag hahahah.

Eenmaal bij Run2day aangekomen kregen we allemaal lekkers en het lekkerst vond ik het groen drankje. Zonder schoenen want die moesten weer uit maar met shirt en een super leuke ervaring rijker gingen we weer terug naar huis. Ik ga meer van deze oefeningen in mijn training stoppen want vandaag kan ik goed voelen dat ik lekker bezig was geweest. Leuk was ook dat Angélique me nog even bedankte voor mijn review van het boek. Lees hem hier.

 

 Hieronder nog een paar filmpjes die op de facebook pagina’s van Stadswild en Run2Day staan

Bedankt Stadswild-team, Run2day Rotterdam en Adidas voor de super leuke avond