Twee rode katjes

Twee rode katjes

Dieren fotograferen is zo leuk. Het vergt alleen heel veel geduld. Toen Binkey klein was rende hij elke keer weg maar hij is al een volleerd model. Ik pak de camera en hij gaat ervoor liggen.

Twee rode katjes

Binkey-en-rebel-6

Binkey kan zo lekker in de Binkey pose gaan liggen en zijn ogen, ooo die zijn fantastisch. Eigenlijk was het niet de bedoeling om foto’s van Binkey te maken. Natuurlijk ben ik wel blij met de foto’s maar eigenlijk wilde ik foto’s maken van Rebel. Rebel de kleine nieuwe aanwinst van mijn zus en in onze kattenfamilie. Dat werd nog een enorme klus. Meneertje zit niet stil. Hij rent heen en weer, kauwt aan heel mijn tas en vind alles interessant. Gelukkig heb ik geduld, heel veel geduld en dan krijg je foto’s die ik echt leuk vind en waar je op kan zien wat voor katje Rebel is. Een lekker beestje wat bij je kan liggen maar ook een Gremlin! Ja, het is een beestje wat je bezig houd maar zo leuk. Hieronder dus een overload aan Rebel!

Binkey-en-rebel-8

Binkey-en-rebel-5

Binkey-en-rebel-4

Binkey-en-rebel-3

Binkey-en-rebel-2 Binkey-en-rebel-1